Artesaaniburgerit

Kehitämme jatkuvasti uusia burgereita ja ylläpidämme tuotekehitystä, sillä ruoanlaitossa ei koskaan tule valmiiksi. Listoilta löytyy jo klassikoiksi edenneitä luomuksia ja tämän lisäksi viikoittain uusia keittiön inspiraation tuotoksia. 

Käytämme pääsääntöisesti kahta erilaista sämpylää, joista toinen on tehty hienojauhoon eli durumiin Vaasan -leipomolla ja perunabriossi on tehty meidän omalla reseptillä paikallisessa Katinalan leipomossa leipomon yrittäjän Tuomaksen kanssa. 

Käytämme vain kotimaisia lihoja ja muutenkin käytämme isoilta osin kotimaisia raaka-aineita, mutta kuten on ymmärrettävää, ei suomalainen sesonki elä vuoden ympäri, joten talvi-aikaan jotkin kasvikset tulevat muualta pohjoismaista. 

Lähes kaikki burgerit on saatavilla myös gluteenittomana.
Käytämme vähälaktoosista juustoa.

Erityisruokavaliot tulee ilmoittaa tilauksen yhteydessä.

Smash 13,40€

Tuplasmash, Monterey -juustoa, dijonmajoneesia, pekonia & omenachutney.

Smokey Cheese 14,70€

160g roseepihvi, savujuustoa, suolakurkku-aiolia, tuoretta tomaattia, pikkelöityä chiliä ja punasipulia & tabascolla marinoitua salaattia.

Chicken Tsaziki 14,30€

Savustettua maalaiskanan paistia, tsatsikia, punasipulia, rucolapestoa, tuoretta rucolaa, marinoitua punasipulia & kirsikkatomaattia.

Beetroot Goat cheese 14,30€

Punajuuri-falafelpihvi, rucolapestoa, tuoretta rucolaa, pikkelöityä punasipulia, vuohenjuustomajoneesia & kirsikkatomaattia.Puiston wingsit

Wingsit on klassinen herkku joka toimii sunnuntaibrunssille, viikonlopun starttaukseen tai ihan arkiseen iltaherkutteluun.

Kastikkeet teemme itse ja wingsit tarjoillaan aina makumaailmaan sopivan dipin kanssa. Vaihtoehtoina on isompi setti, johon kuuluu 24kpl siipiä ja kaksi dippiä, pienempi setti johon kuuluu 12kpl siipiä ja yksi dippi tai pienempään nälkään 6kpl siipiä ja yksi dippi.

Rapeita kanansiipiä savu-cayanne kastikkeessa & aurajuustodippi.

TASTE ONE 8,90€

SMALL ONE 14,90€

BIG ONE 25,90€Puiston kylkiäiset

Kylkiäisiksi sopii loistavasti klassikko Not so plain Potatobowl, jossa rapeat potut on duunattu parhailla höysteillä mitä perunat voi saada! Toinen vaihtoehto on käsityönä veistellyt palsternakka-ranskalaiset ja valkosipulimajoneesi, joka onkin jopa päräyttävän hyvä setti! 

Potatobowl 2.0 6,90€

Rapeita kotimaisia pikkupottuja, parmesania, persiljaa, tsatsikia & pikkelöityä punasipulia.

Palsternakkaranskalaiset 6,90€

Puiston omat palsternakkaranskalaiset & aioli. (l,g)

Lasten lista

Puisto kids Basic 5,90€

Munkkimiesten sämpylä 70g, ketsuppi, salaatinlehti & smashpihvi.

Puisto kids Cheese 7,20€

Munkkimiesten sämpylä 70g, plain majoneesi, salaatinlehti, smashpihvi, Monterey -juusto & ketsuppi.

Kids ranskanperunat 3,90€

Puiston jälkiäiset

Puiston köyhät ritarit, marjahilloa & vaniljajäätelöä 7,80€€